Komende Evenementen

Geen evenementen

Kalender

September 2021
Z M D W D V Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Sponsoren

  • Harley & Bikes
  • Primera
  • Edwin Koeriers
  • Fliessen XL

Nieuwe wijze incasseren contributie

Zoals in de jaarvergadering van vorig jaar al aangekondigd onderstaand de toelichting op de nieuwe contributie betaling:

Vanaf  1 juli 2016 zal UDI de inning van de contributie uitbesteden aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies (voor de duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau).  De persoonsgegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor jou, UDI en ClubCollect. De gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. ClubCollect heeft de persoonsgegevens van alle leden nodig voor het incasseren van de contributie. De verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). Meer informatie over de behandeling van persoonsgegevens door ClubCollect kun  je vinden op https://clubcollect.com/legal/privacy-statement.html.

ClubCollect zal via SMS en E-mail contact opnemen met alle leden, het is dan ook belangrijk dat wij als UDI de meest recente gegevens van alle leden hebben. Na ontvangst van deze brief verzoeken wij jullie dan ook om zo spoedig mogelijk jullie 06- nummer en e-mail adres door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Mochten wij niet de juiste gegevens hebben dan zal er per brief een verzoek komen voor het betalen van de contributie.

De betaalverzoeken zullen door ClubCollect via sms en E-mail verzonden worden. Door op een link te klikken kom je op je persoonlijke betaalpagina, hier kun je je factuur inzien, downloaden en betalen, hier kun je ook kiezen of je de contributie in één keer of in termijnen wilt betalen. (maximaal 4 termijnen: LET OP!!!! wanneer je in termijnen betaald komt er per extra termijn € 1,00 bij op) De betalingen lopen via IDEAL of incasso en zijn daarom 100% veilig. De betaling(en) moet je voor de genoemde vervaldatum voldoen. Wanneer je kiest voor gespreide betaling dan krijg je voor elke vervaldatum een herinnering per sms of E-mail.

Op onze website www.udi-enschede.nl kun je de link naar ClubCollect en alle andere links vinden, tevens kun je daar de uitleg over de nieuwe wijze van contributie-inning nog eens uitgebreid na lezen.

Mochten er na deze brief nog vragen zijn, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijk groet

Het Bestuur

 

Club Collect